Istaknuti specijalista urologije ispričala nam je kako je uspela da obnovi potenciju kod svojih pacijenata koji imaju između 60-70 godina

Biljni čaj Prostamid je jedno od najbezbednijih i najefikasnijih sredstava za lečenje i prevenciju prostatitisa. Možete da ga naručite s popustom od 50% na službenoj stranici Kliničkog urološkog instituta. Detalje čitajte dalje

Naš novinar je uradio intervju s Danicom Stojadinović, najboljim specijalistom Kliničkog urološkog instituta za lečenje prostatitisa i erektilne disfunkcije.

Danica Stojadinović - urolog, profesor na katedri za urologiju ispričala nam je kako leči prostatitis i impotenciju

- Dr Stojadinović, imate pacijente kojima je od 60-70 godina. Da li je zaista neophodno imati seksualne odnose u tom dobu?

- Naravno! Naročito za muškarce. Seksualni život određuje naše opšte zdravlje. Drugim rečima, to je biološko sat koji određuje koliko brzo ćemo da se pretvorimo u starce.

Pacijenti koji pate od prostatitisa i adenoma prostate dolaze mi i kada ih pitam kad su poslednji put imali seksualni odnos, nasmeju se i kažu nešto poput: "Seksa nije bilo 7 godina". Naravno da me odgovor iznenadi. Ovo je uzrok prostatitisa koji kasnije prelazi u rak prostate.

Nedostatak seksa šteti organizmu bez obzira da li se dešava sa 30, 40, 50 ili čak 70 godina! Prostata je organ u kome se formira semena tečnost. Ako se ne izbaci, počinje da se kvari. Dolazi do procesa patološke stagnacije u prostati (nakupljanje opasnih mikroorganizama). Oni dovode do upale prostate (prostatitisa). Upala prostate duži vremenski period dovodi do adenoma prostate, urinarnih problema i pijelonefritisa. Sledeća faza nakon adenoma je rak. Pacijenti koji imaju problem s potencijom imaju 7 puta više šanse za dobijanje raka prostate.

Ovo je samo jedna od mnogo posledica. Drugim rečima, produžena apstinencija može da dovede do brze smrti . Ljudi su kreirani za začeće. Ali kada se ova funkcija smanji, organizam počinje da stari veoma brzo. Krvni sudovi se istanjuju i pucaju, povećava se rizik od pojave moždanog i srčanog udara, pojavljuju se problemi u funkciji psihosomatskog sistema. Pacijenti brzo osede (ako već nisu sedi). Pojavljuju se bolovi u zglobovima, pacijenti nemaju energije. Čak je i nesanica koja muči starije ljude povezana s nedostatkom seksa i nezadovoljavajućim nivoom određenih hormona.

Želim da vam pokažem neke fotografije tako da sami možete da vidite šta se dešava urogenitalnom sistemu i drugim organima muškarca koji nema seksualne odnose.

+ prikazati fotografije (18+)

Evo kako izgleda upala prostate uzrokovana stagnacijom sperme (kada se testisi ne prazne). Trajna upala dovodi do adenoma prostate, a kasnije do raka prostate (prema statistikama, 38% muškaraca umire zbog ovoga). Zbog odsustva seksa, ovo se dešava uvek i to je razlog zašto se adenom prostate naziva "bolešću starih".

+ prikazati fotografije (18+)

Rak prostate kod muškarca starog 58 godina. Uzrok - dugotrajna apstinencija (od 51 godine). Pacijent je umro.

+ prikazati fotografije (18+)

Zbog stagnacije dolazi do nakupljanja holesterola na zidovima krvnih sudova, a može doći do nastanka trombova. Trombovi povećavaju rizik od nastanka moždanog i srčanog udara. Smrt ovog pacijenta uzrokovao je srčani udar, a njegovo srce je prikazano na ovim fotografijama.

Da li još uvek verujete da vam seks nije potreban? Seks donosi stabilnost u vezi. Nažalost, većina impotentnih muškaraca je sama. Žene mogu da imaju seks do 70-80 godina starosti. Seks im je potreban. Pravilo kaže: što češće imate seksualne odnose, duže vam veza traje.

Priča se da se na vašoj klinici koriste samo prirodna sredstva zahvaljujući kojima muškarci mogu da imaju seks u bilo kojem dobu. Da li je to tačno?

Da, na našoj klinici imamo izuzetno veliki procenat izlečenja upravo zahvaljujući prirodnim sredstvima za lečenje i prevenciju. Naročito bih izdvojila biljni čaj Prostamid koji je pomogao preko 100 naših pacijenata. Kod svakodnevne upotrebe, čaj Prostamid ojačava libido i stimuliše erekciju. Ali se još uvek ne prodaje po apotekama.

Ubrzo nakon primene, Prostamid povećava želju za seksom (može da se uzima i kao bezbedan stimulans umesto Viagre), a redovnom upotrebom ojačava prirodnu potenciju. Ovo je jedini proizvod koji ovako deluje, ali ne može da se nađe u apotekama.

- Recite nam nešto više o delovanju i efikasnosti ovog proizvoda.

- Ovo je zaista odličan lek. To možete da vidite na činjenici da imamo zakazane termine nedeljama unapred radi konsultacija. Propisujem jedino Prostamid koji možete da kupite u apoteci našeg instituta ili da naručite preko posebne stranice sa 50% popusta.

Što se tiče efikasnosti čaja Prostamid, htela bih da vam pokažem rezultate kliničkih studija koje su sproveli specijalisti s našeg Instituta u periodu 2015-2016. 50 muškaraca starosti preko 50 godina učestvovalo je u ovom eksperimentu. Većina ispitanika bilo je impotentno godinama.

Rezultati studije:

 1. Potpuni oporavak potencije (sposobnost seksualnog odnosa bar jednom nedeljno) - 96% ispitanika
 2. Visok nivo testosterona - 94% ispitanika
 3. Normalizacija mokrenja (uključujući učestalost) - 98% ispitanika
 4. Poboljšanje opšteg stanja - 99% ispitanika
 5. Izostanak neželjenih posledica - 100% ispitanika

Tako da je lek savršen.

Inovativni mehanizam delovanja ovog leka na muški urogenitalni sistem

Odlučili smo da otkrijemo više informacija o delovanju čaja Prostamid na urogenitalni sistem muškarca od jedne osobe koja je učestvovala u njegovom razvoju - od profesora, glavnog specijaliste za urologiju, člana Akademije nauka Srbije, načelnika urološkog odeljenja, doktora Dragutina Ilića.

"Ne razumem razlog zbog koga muškarci od 50-60 godina odustaju od seksualnog života i veruju da rešenje ne postoji. Zašto? Možete da uživate dok ne budete baš stari!"

- Doktore Iliću, kako Prostmid uspeva efikasno da se bori protiv erektilne disfunkcije u dobu od 60-70 godina? Kako deluje?

Glavni uzrok problema s potencijom je nedovoljan nivo testosterona. Prostamid deluje u tom pravcu.

Testosteron je muški hormon odgovoran za erekciju. Što je njegov nivo veći, veće je privlačenje muškarca prema ženi i potencija je bolja. Maksimalni nivo proizvodnje testosterona dešava se od 18-22 godine. Nakon toga, nivo hormona počinje da opada polako dok se naglo ne smanji. Tako nizak nivo testosterona utiče na potenciju i starenje tela.

Proizvodnja testosterona opada s godinama Godine 100% 70-75% 65-70% 60-65% 55-60% 50-55% 45-50% 25 35 40 45 50 55 60
Smanjeni nivo testosterona dešava se u telu svakog muškarca pre ili kasnije. Kada je nivo testosterona niži od 13 nmol/l, potencija potpuno nestaje.

Osim starenja, na proizvodnju testosterona utiču i spoljašnji faktori - loše navike, nezdrava ishrana, faktori iz okruženja (na primer, rad u nezdravoj okolini) i još dosta toga.

Ovi faktori dovode do ubrzanog opadanja nivoa testosterona i zato muškarac postaje impotentan u ranom dobu.

Proverite simptome koji ukazuju na nizak nivo testosterona:

 • Osećate slabost
 • Mišićna slabost
 • Česte glavobolje
 • Problemi s probavom
 • Stalno vam se spava
 • Izostanak želje za seksom
 • Usporene reakcije
 • Problemi s pamćenjem
 • Promene krvnog pritiska
 • Loša elastičnost mišića i kože
 • Apatija i razdražljivost
 • Opadanje kose
 • Često razbolevanje

Prisustvo bar dva simptoma ukazuje na to da je nivo testosterona nizak. Da biste vratili potenciju, neophodno je da povećate nivo testosterona.

Prostamid savršeno obnavlja funkcije proizvodnje testosterona. Delije direktno na Lejdigove ćelije u testisima i poboljšava njihovu funkciju do 20-30 godina starosti. Ovo dovodi do ojačavanja tela i potencije.

Kao što smo rekli i ranije, pacijenti koji izgube nadu vraćaju se normalnom seksualnom životu nakon 3-4 nedelje lečenja čajem Prostamid. Neophodno je piti čaj svakog dana. Prve promene mogu da se primete već nakon nekoliko dana. Ovaj proizvod obnavlja potenciju, ima povoljan efekat na ceo organizam jer je testosteron glavni muški hormon.

I odlučili ste da ovaj proizvod prodajete sa 50% POPUSTA?

Tačno tako! Poslaću ovaj proizvod svim muškarcima koji žele da obnove potenciju. Upravo sad imamo oko hiljadu pakovanja na zalihama i mi (moje kolege i ja) ćemo ih poslati prvim osobama koje ostave zahtev na posebnoj internet stranici .

Ponavljam - U POLA CENE

Čaj Prostamid je sasvim prirodan. U njegovom sastavu nalaze se osušene lekovite trave iz celog sveta. Čaj možete da kuvate i pijete kod kuće. Lekarski recept za njega nije neophodan.

Za razliku od Viagre, Prostamid pojačava prirodni libido i potenciju baš kao što se to prirodno dešava bez stimulanasa.

Šta treba da uradite da naručite Prostamid s 50% popusta?

 • 1. Morate da budete nastanjeni u Srbiji
 • 2. Ispunite narudžbenicu na zvaničnoj stranici .
 • 3. Za 5-7 dana (vreme dostave), idite u poštu i preuzmite svoj čaj.

Da li je tačno da Prostamid pomaže da se obnovi potencija i pod stare dane? Rezultati istraživanja

Na stranici privatnog urološkog centra (gde je Prostamid i razvijen) sprovedena je anketa među pacijentima koji su koristili Prostamid.

Anketa sadrži samo jedno pitanje: "Da li je Prostamid pomogao da vratite PRIRODNU potenciju?"

Rezultati ankete:

Anketa privatnog urološkog centra
Rezultati korišćenja čaja Prostamid:
Potpuno vraćanje potencije:
92%
Delimično je pomogao:
4.5%
Proizvod nije delovao:
0.6%
Teško je reći:
1.2%
Požurite i naručite Prostamid pre drugih. Hiljadu pakovanja je prodato s popustom od 50%!

Naručiti Prostamid s 50% popusta na zvaničnoj stranici

(Ako na stranici vidite poruku "50% popusta", onda imate sreće).
Komentari

Stefan

Naručio sam Prostamid i hvala vam. Konsultant mi je obećao da će stići za 5 dana preko pošte.

Radivoje O.

I ja sam naručio. Nisam imao seks godinu dana, ali ne odustajem. Nadam se da će Prostamid da mi pomogne. Ne smem da uzimam Viagru jer imam probleme sa srcem.

Milorad Rakić

Potvrđujem! Prostamid je super! Imam 54 godine i potencija mi je bila 0. Skoro nikad se nije dizao. Probao sam mnogo preparata. Prirodne recepte, tablete, bio kod nekoliko urologa. Samo mi je ovo pomoglo. Sad redovno imam seks, bar jednom nedeljno. Popravilo se i opšte stanje, testosteron odlično deluje na muškarce.

Ivan

Nakon lečenja Prostamidom osećam se mlađe.

Toma N.

Naručio sam. Još ga ima. Dostavlja se poštom. Prvi put sam nešto naručio preko interneta, nije komplikovano. Samo unesete broj telefona. Nazvao me menadžer da potvrdi adresu za dostavu.

Veljko

Pročitao sam informacije o Prostamidu na stranici . Impresivno! Odlično koristan proizvod za starije ljude. Testosteron te čuva od starenja!

Jelena

Mislim da ću da naručim za muža. Ima 48 godina i skoro je impotentan. Meni je 41 i ne pada mi na pamet da odustanem od seksa.

Andrija Tomić

Moj komšija ima 65 godina i aktivan seksualni život. On koristi ovo. Video sam ga kod njega u kući.

Siniša Belić

Naručio sam

Davor

Neviđeno! Za nedelju dana se već osećam bolje od ovog čaja. Ne moram da radim ni masažu prostate. Osećam da ću moći i bez njega

Petar P.

Imam 61 godinu i nemam potenciju već 5 godina. Išao sam urologu (zbog nečeg drugog) i on mi je propisao Prostamid za poboljšanje opšteg stanja. Nakon lečenja počeo sam da osećam seksualnu želju. Ponekad mogu i da imam seks. Osećam se puno bolje.

Đorđe Janković

Juče sam ga dobio na pošti. Cena je dobra.

Boško Jelić

Počeo sam da pijem ovaj čaj pre 3 nedelje. Nema bolova, erekcija se polako popravlja. Svima preporučujem. Ako se pije svaki dan rezultat je dobar.

Radenko Stević

Naručio sam. Operater je rekao da je ostalo samo 200 paketa, ali da brzo nestaju.


Naručiti Prostamid s 50% popusta na zvaničnoj stranici

OSTALO JOŠ 82 KOMADA!